Verkoop groot: computers, telefooncentrales en televisies

Er zijn zoveel computers, huiscentrales en televisies op de markt, dat veel gebruikers door de bomen het bos niet meer zien. Toch wilt u apparatuur die bij u past. En waarmee u een flinke tijd vooruit kunt. Voor uw eigen werk, hobby of opleiding, maar wellicht ook voor schoolgaande of studerende kinderen.

Alledaagse vragen, geen moeilijk gedoe

Wij stellen u daarom geen technische vragen, maar overleggen met u hoe u uw apparatuur gaat gebruiken.

Voor een computer vragen wij u bijvoorbeeld: laat u hem altijd op een vaste plek staan, of moet hij soms ook mee buitenshuis? Als u gaat internetten, haalt u dan ook films binnen?

Voor een telefooncentrale vertelt u ons of u één of meer toestellen nodig heeft. En hoeveel telefoonnummers gaat u aansluiten?

Bij een televisie vragen we onder meer: wilt u ook scherpe digitale televisie gaan kijken? En op welke afstand zit u van uw televisietoestel?

Heldere offerte, goede begeleiding

Natuurlijk staan op de offerte wél alle technische gegevens. Plus een duidelijke prijs zonder kleine lettertjes. Desgewenst installeren wij ook voor u. Ook daarover maken we duidelijke afspraken vooraf.

Vanzelfsprekend leveren wij alles onder officiële garantie. Bovendien hebben we een eigen servicedienst, dus dat is lekker makkelijk.


© 2016 yes.IT.works
Ontwerp en realisatie: Arends Web Solutions
Teksten: Accent Grave : copywriters
Hosting: Solcon internet diensten