Reparatie aan huis of bij yes.IT.works

Niets is vervelender dan een apparaat dat er opeens mee ophoudt. Als de storingsdienst van de aanbieder te lang duurt of de storing valt niet onder de garantie van de leverancier, dan is het slim om yes.IT.works te bellen.

Brengen naar yes.IT.works in Biddinghuizen

Bel vooraf om een tijdstip af te spreken waarop er direct naar uw apparaat kan worden gekeken. Of breng ‘m gewoon binnen tijdens openingstijden en maak ter plaatse een afspraak over de ophaaldatum. De diagnose van het probleem kost een vast bedrag van
€ 30 inclusief btw. U hoort dan wat het probleem precies is en hoeveel het kost om het op te lossen. U ontvangt dus nooit een onverwachte rekening.

yes.IT.works komt bij u thuis

Als het probleem niet in één (klein) apparaat zit, maar in een netwerk, aansluiting of grote apparatuur, dan komen wij bij u thuis of op kantoor. Ook hier geldt: de voorrijkosten bespaart u, want die rekent yes.IT.works niet in Flevoland, Elburg en Harderwijk. Verder bedraagt ons arbeidsloon € 30 inclusief btw per half uur. Voor een afspraak op locatie wordt minimaal één uur, dus € 60 inclusief btw, in rekening gebracht. Uiteraard beslist u pas na de diagnose of u een en ander wilt herstellen of vervangen.


© 2016 yes.IT.works
Ontwerp en realisatie: Arends Web Solutions
Teksten: Accent Grave : copywriters
Hosting: Solcon internet diensten